Apparatuur

Wij weten hoe moeilijk het is de juiste apparatuur bij uw keuken en uw kookwensen te vinden. Uw idee over uw (toekomstige) keuken is vaak compleet, maar de invulling van de apparatuur wellicht nog niet. En dat terwijl juist de apparatuur uw keuken helemaal af maakt! 

Van tevoren kunt u nadenken over bijvoorbeeld de gewenste kooktechniek, de functionaliteiten van een oven of juist een combimagnetron, over het type afzuigkap en zelfs over de kleur van de apparatuur. Uiteraard adviseren wij u hier graag verder mee in onze showroom. Hier kunnen wij u tevens meer uitleggen over de nieuwste technieken en soorten apparatuur welke op de markt zijn.

Wij zijn dealer van alle bekende merken waaronder Miele, Siemens, Bosch, Gaggenau, Atag, Pelgrim, Neff, Smeg, Aeg, Pitt Cooking, Boretti, Etna, Whirlpool, Bauknecht Berbel, Wave, Quooker, Bora en Harman Kardon. Ook voor het vernieuwen van apparatuur in uw bestaande keuken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te bekijken waarna wij de mogelijkheden met u kunnen doornemen. 

Uiteraard houden wij de internetaanbiedingen via vergelijkingssites nauwlettend in de gaten waardoor u altijd een scherpe en concurrerende prijs van ons ontvangt.

Wilt u direct online een afspraak met ons maken klik dan hier.